OŠ MARKO MILJANOV U PODGORICI

Otvoren konkurs za zapošljavanje saradnika u obrazovanju

Otvoren konkurs za zapošljavanje saradnika u obrazovanju

Obavezan kriterijum za prijem saradnika u radni angažman je, između ostalog, znanje jezika u službenoj upotrebi kao i romskog i albanskog jezika

JU Osnovna škola ,,Marko Miljanov” iz Podgorice raspisala je danas konkurs za jednog saradnika u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblasti obrazovanja. Rok za slanje prijave je 15 dana.

Na konkursu imaju pravo da se prijave osobe koje imaju završen najmanje treći stepen srednje stručne spreme, završenu obuku za saradnika u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblasti obrazovanja, znanje za rad na računaru. Potrebno je takođe da kandidat poseduje crnogorsko državljanstvo, odličnu vještinu komunikacije, proaktivnost, odgovornost i sposobnost za timski rad kao i sposobnost za rad sa ugroženim grupama stanovništva.

Obavezan kriterijum za prijem saradnika u radni angažman je, pored navedenih, i znanje jezika u službenoj upotrebi kao i jezika zajednice sa kojom radi odnosno romskog i albanskog jezika. Radno iskustvo nije potrebno, dok provjera radnih sposobnosti nije predviđena.

Comments are closed.