OBRAZOVANJE ROMA U PODGORICI

1537817911_image

OŠ “,,Božidar Vuković Podgoričanin” otvorila konkurs za sedam saradnika

Na konkursu imaju pravo da se prijave osobe koje imaju završen najmanje treći stepen srednje spreme, završenu obuku za saradnika u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblasti obrazovanja i znanje jezika u službenoj upotrebi kao i romskog ili albanskog jezika

JU Osnovna škola ,,Božidar Vuković Podgoričanin” iz Podgorice raspisala je konkurs za sedam saradnika u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblasti obrazovanja.

Na konkursu imaju pravo da se prijave kandidati koji imaju završen najmanje treći stepen srednje stručne spreme. Kandidati su obavezni da imaju završenu obuku za saradnika u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblasti obrazovanja.

Osim sertifikata sa obuke, kandidati koji se prijavljuju za saradnika je neophodno da poseduju crnogorsko državljanstvo, da imaju odličnu vještinu komunikacije, proaktivnost, odgovornost i sposobnost za timski rad, sposobnost za rad sa ugroženim grupama stanovništva, kompjuterske vještine (rad na računaru) (Microsoft Office programi) i znanje jezika u službenoj upotrebi i jezika zajednice sa kojom rade, odnosno romski i albanski jezik.

Rok za slanje prijave traje 15 dana.

 

Comments are closed.