GLAVNI GRAD

885A957F-3711-4D10-9C2B-B2D2AA657CE7

Obilježavanje Dana borbe protiv karcinoma dojke

Glavni grad Podgorica, Sekretarijat za socijalno staranje, Kuća zdravlja i NVO Veritas sjutra će u tržnom centru Delta city organizovati program povodom obilježavanja Dana borbe protiv karcinoma dojke u okviru Ružičastog oktobra, saopšteno je iz PG Biroa.

Program će početi u 12.00h obraćanjem zamjenice gradonačelnika Slađane Vujačić, a biće promovisana i Kartica prednosti.

“Sekretarijat za socijalno staranje će dodijeliti besplatne vaučere za mamografiju za deset žena romske populacije”.

Takođe, kako je saopšteno, za sve zainteresovane specijalista onkolog sa Instituta za onkologiju KCCG će biti dostupan za konsultacije, a Udruženje studenata medicine MoMSICdijeliće flajere.

U okviru manifestacije NVO Veritas CG dijeliće promo materijal, a djeca iz OŠ Radojica Perović prodavaće suvenire koje su sami napravili i prikupljeni novac donirati.

“Čarolija ukusa će takođe vršiti prodaju svojih proizvoda i prikupljena sredstva uputiti NVO Veritas koji će sva prikupljena sredstva donirati za onkološke pacijente kojima je pomoć najpotrebnija”.

U muzičkom dijelu programa nastupiće Nina Žižić.

“Program će biti završen puštanjem balona nakon čega  se kreće prema Ulici Baku gdje je prošle godine zasađen “ružičasti drvored”, a gdje će biti postavljene table sa motivacionim poruka”, navodi se u saopštenju PG Biroa.

Comments are closed.