ČAS SA MENTORKOM

f269dc6ae01a35232f7ed3cc57cb6104df2436cf-min

Marija otputovala u Crnu Goru, tek da vidite kako se provodi sa takmičarima

Marija otputovala u Crnu Goru, tek da vidite kako se provodi sa takmičarima

Sa krajem petog, a početkom šestog kruga “Zvezda Granda” tenzija među takmičarma raste, baš kao i među njihovim mentorima. Zato nije čudno što je članovima žirija veoma stalo da kandidatima pruže maksimum i marljivo ih pripreme za nastup na najsurovijoj i najglamuroznijoj sceni. Marija Šerifović definitivno je jedna od takvih mentora.

Evrovizijskoj pobednici i najiskrenijoj članici čuvene šestorke nije teško da pređe i nekoliko stotina kilometara – samo kako bi održala probu sa takmičarima koji nisu iz Srbije.

Koliko se zalaže za svoje kandidate uverili smo se mnogo puta do sad tokom takmičenja, a danas je to ponovo pokazala nakon što je stigla u Podgoricu. Ipak, ne samo kako održala mentorski čas, već kako bi sa svojim takmičarima iz Crne Gore uživala u druženju uz iće i piće.

Željko Vukčević, Krstinja Todorović i Aldin Avdijaj odmah su pokazali koliko su oduševljeni njenim gestom, pa su se na društvenim mrežama pohvalili da imaju najbolju mentorku.

Prelepim druženjem, kako je opisao Aldin na Instagramu, prvo se pohvalio mladi Podgoričanin. Naravno, uz fotografiju i opis da je u najboljem timu.

Dobrodošlicu u Crnu Goru poželela joj je i Krstinja i to uz opis “najbolja moja mentorka”.

– Može se reći da se u njenom timu nalazi pobednik, jer stvarno svi smo dobri, sve je super, svi je slušamo i nadamo se najboljem. Bukvalno smo kao jedna porodica, tako funkcionišemo od samog starta i tako nas je i Marija naučila, svi za jednog jedan za sve. Zaista imamo lepu komunikaciju i lepo druženje pre svega – izjavila je nedavno Krstinja, što možete da pročitate OVDE!

Ni Vukčević nije krio oduševljenje Marinim gestom, a pre priprema je kratko napisao “mentorka” uz emotikon srca.

Sudeći po smehu, verujemo da su proveli kvalitetno vreme, napunili baterije i dobro se pripremili za nastup u narednom krugu najgledanijeg talent šoua.

Izvor:grand.online

Foto: Instagram

Comments are closed.