fkmkms

Fudbalskom klubu MKM potrebna pomoć za kupovinu kombija

Fudbalski klub MKM obratio se javnosti sa molbom za pomoć za kupovinu novog kombija kojim besplatno prevoze djecu na treninge. Kombi koji trenutno koriste star je 30 godina, i kako kažu, potrebna im je zamjena.

,,Pored djece koja redularno treniraju, uvijek izlazimo u susret porodicama koje su u težoj materijalnoj situaciji, te njihovu djecu treniramo besplatno. Sva djeca koja treniraju kod nas imaju besplatan prevoz”, navode u obraćanju iz FK MKM.

FK MKM kako navode nema sponzore niti donatore koji finansiraju rad kluba ili djecu pojedinačno. Klub se finansira isključivo od članarina djece, a iznosi 25.00e. Naglašavaju da iako je sve u državi poskupilo, članarina je ostala ista a prevoz za djecu besplatan.

,,Da bismo nastavili sa radom (besplatnim treninzima za djecu slabijeg materijalnog stanja i besplatnim prevozom za svu djecu koja treniraju kod nas) potreban nam je novi kombi za prevoz djece. Kombi koji sada koristimo je star 30 godina i bilo bi ga potrebno zamijeniti novim. Mi kao klub nismo u mogućnosti da kupimo novi, zato se obraćamo na ovaj način”, navode.

Poručuju da će imena svih donatora koji budu učestvovali u kupovini kombija za djecu biti istaknuta na novom kombiju.

FK MKM postoji 10 godina i trenira dječake i djevojčice uzrasta od 5-13 godina. Sarađuju sa FK Partizan, gdje su ,,djeci vrata širom otvorena”.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete FK MKM, sredstva možete uplatiti na žiro račun kluba u Crnogorskoj komercijalnoj banci:

CKB: 510-87398-37

Comments are closed.