zakon-min

Budite dio javne rasprave o Zakonu o zaštiti jednakosti i zabrani diskriminacije

Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava organizovaće tri okrugla stola povodom javne rasprave o Nacrtu zakona o zaštiti jednakosti i zabrani diskriminacije prema sljedećem rasporedu:

  • 17. novembar 2022. godinePodgorica, Hotel Voco,  sala Verde, (adresa: Ul. Oktoih 2, Donja Gorica b.b) sa početkom u 10: 00 časova za: Glavni grad – Podgorica, Prijestonica Cetinje, opštine Tuzi, Zeta, Danilovgrad, Kolašin, Nikšić i Šavnik.
  • 22. novembar 2022. godine, BarHotel Princess, Banket sala (adresa: Ul. Jovana Tomaševića 21) sa početkom u 10:00 časova, za opštine: Bar, Budva, Herceg Novi, Kotor, Tivat i Ulcinj.
  • 24. novembar 2022. godine, PljevljaHotel Franca, Konferencijska sala,  (adresa: Ul. Mila Tošića b.b) sa početkom u 11:00 časova, za opštine: Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Gusinje, Mojkovac, Petnjica, Plužine, Pljevlja, Plav, Rožaje i Žabljak.

“Povodom javne rasprave pozivaju se svi zainteresovani subjekti da uzmu aktivno učešće i uključe se u proces rasprave, i da svoje primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt zakona o zaštiti jednakosti i zabrani diskrimincije dostave i u pisanom obliku Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava na adresu: Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, br. 130, 81000 Podgorica, putem pošte i na mejl irena.varagic@mmp.gov.me

Javna rasprava o tekstu Nacrta zakona o zaštiti jednakosti i zabrani diskriminacije, počela je 02. novembra 2022. godine i trajaće 30 dana zaključno sa 02. decembrom 2022. godine.

Nacrt zakona o zabrani diskriminacije i zaštiti jednakosti i program javne rasprave koji su objavljeni uz poziv za javnu raspravu možete preuzeti na linku: https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-nacrt-zakona-o-zastiti-jednakosti-i-zabrani-diskriminacije

Comments are closed.