OTMIČAR MONIKE KARIMANOVIĆ
malcanski_romanet jpg.-min

 Uhapšen Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin

Zahvaljujući Svetlani i Peru Cekić iz Malče Ninoslav Jovanović je uhašen.  Oni su primjetili pedofila jutros oko 11h kako se šunjao oko njihove kuće, jer je noć proveo u njihovoj štali.

Ninoslav Jovanović je uhapšen danas oko 14h nakon 17 dana potrage. Malčanski berberin je uhapšen kod groblja u svom rodnom selu Malča. Ninoslav Jovanović je 20. decembra oteo dvanaestogodišnju djevojčicu M.K nakon čega je ona pronađena 29. decembra 2019. godine.

Zahvaljujući Svetlani i Peru Cekić iz Malče Ninoslav Jovanović je uhašen.  Oni su primjetili pedofila jutros oko 11h kako se šunjao oko njihove kuće i odmah javili policiji. Kako očevidci kažu, Ninoslav je noć proveo u njihovoj štali.

Svetlana Cekić - očevidac (Foto: Portal Novosti.rs)

Svetlana Cekić – očevidac (Foto: Portal Novosti.rs)

,,Nisam primetio kada je ušao u štalu. Video sam ga oko 11 sati kako savijen odlazi na groblje da traži hranu. Verovatno je mislio da ga ne vidimo. Bog je dao da ga ugledam i odmah sam zvao policiju. Moja supruga mi je rekla daj mi metlu da ga utepam“, kazao je Pera.

Pera Cekić - očevidac (Foto: Portal Novosti.rs)

Pera Cekić – očevidac (Foto: Portal Novosti.rs)

Prisjetimo se da je ovaj monstrum učinio krivična dijela kao što su silovanje i uznemiravanje maloljetnica na društvenim mrežama, po čem i jeste poznat. Malčanski berberin je za silovanje maloljetnice odslužio kaznu od 12. godina, a pet mjeseci zbog uznemiravanja maloljetnica preko društvenih mreža. Pušten je u martu 2019. godine.

Uhapšen Ninoslav Jovanović (Foto: Telegraf)

 

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *