NACIONALNA MREŽA ICEDA

ICEDA UPIS -min

Akcija podrške đacima za elektronski upis u školu

Nacionalna mreža ICEDA koju čini pet organizacija civilnog društva (NVO 35mm, NVO Rom – Koračajte sa nama Phiren Amenca, NVO Centar za omladinsku edukaciju, NVO NEST, i NVO Super) u saradnji sa Unijom srednjoškolaca Crne Gore i Kancelariom za mlade Budva organizuje akciju podrške đacima pri ovogodišnjem elektronskom upisu u školu.

Nacionalna mreža ICEDA formirana je u okviru projekta ‘’Povećanje građanskog angažmana na polju Digitalne agende – ICEDA’’ ( Foto: Facebook)

Nacionalna mreža ICEDA formirana je u okviru projekta ‘’Povećanje građanskog angažmana na polju Digitalne agende – ICEDA’’ ( Foto: Facebook)

Akcija će, kako su naveli iz ove mreže, trajati od početka upisa, 28.06.2021, zaključno sa 1. julom koji je i poslednji dan upisa u školu. U tom period svi zainteresovani roditelji i đaci moći će da dobiju  besplatnu podršku tokom upisa.

Podršku je  moguće  ostvariti u prostorijama e-centara koji se nalaze u Podgorici (Prostorije coworking NEST, Cetinjski put BB), u prostorijama e-centra ‘’Super” u Pljevljima (na adresi Gotovuška 1, pored bivšeg radija Panorama) i u prostorijama Kancelarije za mlade Budva koja se nalazi na petom spratu TQ Plaze.

Roditeljima i đacima će na raspolaganju prilikom elektronskog upisa biti koordinatori i volonteri u navedenim e-centrima.

Osim dolaska u prostorije e-centara podršku je, kako su naveli iz ICEDE, moguće dobiti i putem maila e-centara:

Iz ICEDE poručuju da svi koji su zainteresovani za dobijanje podrške tokom upisa, ukoliko je to moguće, najave svoj dolazak tako što će popuniti formular: formular: https://forms.gle/C7nxsrwxyQ5gVdPh9 i naznačiti grad.

Nacionalna mreža ICEDA formirana je u okviru projekta ‘’Povećanje građanskog angažmana na polju Digitalne agende – ICEDA’’ koji finansira Evropska unija a dijelom kofinansira Ministarstvo javne uprave digitalnog društva i medija, i dio je istoimene regionalne mreže.

Naslovna fotografija:  shutterstock.com

 

Comments are closed.